Business Map

Van MapsTell
Vraag nu aan

Business Map

De Business Map is een krachtige visuele tool ontwikkeld door MapsTell en is gebaseerd op het DISC-model. De kaart nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en geeft op een eenvoudige manier inzicht in je eigen gedrag en de manier waarop je communiceert.

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden heeft MapsTell op basis van de DISC methode de Wereld van Verschil gecreëerd.

Ontdek waar jij sterk in bent, hoe je op je best bent en hoe je je talenten kunt inzetten voor een optimale samenwerking met anderen.

personal map

Wil jij dit ook?

Om je kennis te laten maken met deze Business Map maak dan nu een account aan met deze link. Je krijgt dan 24 vragen te beantwoorden. Je ontvangt dan meteen in je dashboard een video van jouw gedragsvoorkeurstijl cadeau.
Daarnaast maak je kans op 1 van de maandelijks weg te geven PersonalMap, een gepersonaliseerde kaart met daarop jouw gedragskwalitetien in één overzicht. Deze landkaart laat zien hoe je overkomt op anderen en welke indruk je wil achterlaten. Het toont het aanpassingsvermogen en de manier van communiceren.

Wil je je voorkeurstijl weten en kennismaken met deze methode? 

Je kunt ook een Business Map zoals de afbeelding hiernaast aanvragen voor 44,60 euro ex BTW. In je dashboard kun je deze downloaden. De namen van de steden, rivieren en de zeeen op de Business Map vertellen je je eigen gedrag, wat je valkuilen zijn, hoe anderen je soms kunnen ervaren.

Wil je een uitgebreide Business Map waarin ook kermerken voor je bedrijf mee genomen worden dan kost dit 80 euro ex BTW. 

personal map

Pin It on Pinterest

Chat openen
1
💬 Chat met ons
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen? We horen het graag.
Gabrielle en Angelique