Je website vindbaar

Goed vindbaar op zoekmachines
Vraag een offerte aan

Een prachtig ontwerp

Premium webdesign

We bouwen de website met WordPress, een systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Daarnaast werken we met de template DIVI welke zeer veel mogelijkheden heeft. 

Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit een van onze design sjablonen. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten.

vormgeving website

Responsive

Geschikt voor elk scherm

Steeds meer mensen bezoeken een website via hun mobiel. Daarom bouwen wij alle websites standaard in een responsive design geschikt voor elk schermformaat.

Wil je daarnaast nog andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een reserveringsmogelijkheid of een webshop laat het ons weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn.

Professionele foto’s

Gratis foto’s

Een website valt of staat met de juiste foto’s. Eigen foto’s zijn het beste om te gebruiken. Maar als je die niet hebt is het geen probleem. Er zijn op internet veel gratis foto’s te vinden. Wij geven je de websites door waar je deze gratis rechtenvrije foto’s kan vinden. Daarnaast hebben we zelf foto’s waar je uit kunt kiezen.

Betaalde foto’s

Er zijn op internet ook betaalde rechtenvrije foto’s. Wij hebben een abonnement op Shutterstock en kunnen daar foto’s voor je doenloaden. Tijdens stap 1 in het proces bespreken we de mogelijkheden hiervoor.

vormgeving website
website vindbaar

Goed vindbaar

Met Yoast premium plugin

Als je kiest voor de optie dat wij je website instellen zorgen we ervoor dat je website goed vindbaar is voor de zoekmachines. We gaan aan de slag met de woorden en zinnen waarop je gevonden wilt worden.

Daarnaast melden we je website aan bij Google zodat je website gelijk geïndexeerd kan worden. Zo worden je pagina’s snel opgenomen in de zoekresultaten. In onze community leren we je hoe je de SEO zelf kunt instellen.

Lokaal of landelijk vindbaar

Je bedrijf zetten we op de kaart

We maken onderscheid of je lokaal of landelijk in de zoekresultaten wilt komen. We gaan daarmee samen met je aan de slag. Wij zorgen dat je website wordt aangemeld voor lokale zoekresultaten en dat de bedrijfsgegevens goed staan ingesteld.

Doordat we alle gegevens goed neergezet worden zal google bij de lokale zoekresultaten je telefoonnummer en adresgegevesn van je bedrijf tonen. Zo kunnen klanten eenvoudig contact met je opnemen. 

website vindbaar
website vindbaar

Lokaal of landelijk vindbaar

Opvallen in Google

Indien gewenst zorgen we ervoor dat je bedrijf aangemeld wordt bij Google Maps zodat je ook via die manier zichtbaar bent. We maken je profiel compleet met foto’s en bedrijfsinformatie en leren je hoe je dit verder kunt uitbreiden.

Door lid te worden van onze community kun je daar de online lessen volgen zodat je weet hoe je zelf je bedrijf verder op de kaart  kunt zetten.

Eigen beheer website

We leveren je website compleet op. Daarna kun je er zelf mee aan de gang. Zo kun je zelf pagina’s, berichten, foto’s en video’s erop zetten.

Wij zetten op je website een dashboard waarop duidelijk zichtbaar is.  Als je helemaal thuis bent in het systeem kun je pagina’s toevoegen, je menu uitbreiden. Je hebt overal toegang toe.

behher website
beheer website

Community

In onze community leren we je niet alleen hoe wordpress werkt. We ondersteunen je met het opzetten van je bedrijf, je kunt online trainingen volgen en ondersteuning krijgen bij de vraagstukken die je op dat moment hebt. Tevens is er een forum waar je met deelgenoten kunt sparren.

Er is een gratis account waarbij je toegang hebt tot het forum, de factsheets en ebooks. Voor de begeleiding van je bedrijf is er een betaald account waar je jaarlijks voor betaald. Met ditaccount heb je toegang tot de eleaning en krijg je korting bij trainingen op locatie.

Hosting

We kunnen ook de hosting voor je verzorgen. Dan heb je alles onder één dak ondergebracht. Mochen er dan problem zijn dan kunnen we je snel weer op weg helpen.
Bij de hosting zit standaard;

  • een wekelijkse backup
  • webmail
  • een spamfilter
  • een .nl domeinnaam
  • 2 GB webruimte
  • 20 GB dataverkeer
  • SSL certificaat
hosting
hosting

 Service

Profiteer van ons basis website abonnement voor slechts €6,50 per maand. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en voeren kleine wijzigen door als dat nodig mocht zijn. Als je website klaar en opgeleverd is en je kunt hem niet vinden, dan staan wij voor je klaar. We zullen proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Ook hebben we een uitgebreid abonnement voor €15,- per maand. Naast het basis abonnement ondersteunen wij wanneer er nieuwe pagina’s moeten worden aangemaakt of als er grote wijzingen nodig zijn. Houden we je op de hoogte van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en sturen we je maandelijks een rapportage. In dit rapport zie je welke updates we hebben uitgevoerd, welke kwetsbaarheden zijn gevonden en opgeruimd op de website en hoe snel je website is.
Mocht er meer nodig zijn dan dat onder dit service abonnement valt dan kun je gebruik maken van onze voordelige strippenkaarten.

Pin It on Pinterest

Chat openen
1
💬 Chat met ons
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen? We horen het graag.
Gabrielle en Angelique