Vormgeving website

Je hebt al een website vanaf €299,-
Vraag een offerte aan

Een prachtig ontwerp

Premium webdesign

We bouwen de website met WordPress, een systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Daarnaast werken we met de template DIVI welke zeer veel mogelijkheden heeft.

Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit een van onze design sjablonen. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten.

vormgeving website

Responsive

Geschikt voor elk scherm

Steeds meer mensen bezoeken een website via hun mobiel. Daarom bouwen wij alle websites standaard in een responsive design geschikt voor elk schermformaat.

Wil je daarnaast nog andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een reserveringsmogelijkheid of een webshop laat het ons weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn.

Professionele foto’s

Gratis foto’s

Een website valt of staat met de juiste foto’s. Eigen foto’s zijn het beste om te gebruiken. Maar als je die niet hebt is het geen probleem. Er zijn op internet veel gratis foto’s te vinden. Wij geven je de websites door waar je deze gratis rechtenvrije foto’s kan vinden. Daarnaast hebben we zelf foto’s waar je uit kunt kiezen.

Betaalde foto’s

Er zijn op internet ook betaalde rechtenvrije foto’s. Wij hebben een abonnement op Shutterstock en kunnen daar foto’s voor je doenloaden. Tijdens stap 1 in het proces bespreken we de mogelijkheden hiervoor.

vormgeving website

Pin It on Pinterest