Laat je website maken

You never get a second chance to make a first impression.

Hoe kun je een bedrijf runnen zonder een website?
Hoe gaan potentiële klanten je vinden?

Heb je een nieuwe website nodig of wil je een bestaande website vernieuwen?
Een professionele website bestaat uit een mix van een mooi design, duidelijke content en een eenduidige opzet.

Een mooie website die goed werkt op je desktop, tablet en mobiel

Wij bouwen websites met WordPress, een systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Daarnaast werken we met een premium template van DIVI welke zeer veel mogelijkheden heeft en zeer gebruikersvriendelijk is. En omdat iedere klant weer uniek is blijft een website maatwerk. Zodra wij voor jou als ondernemer een website gaan maken krijg je toegang tot onze community en begeleiden we je tijdens het maken van jouw website.

Website leasen

Tegenwoordig bieden wij ook professionele websites in leasevorm aan. Dit betekent dat je voor een maandelijks laag tarief een professionele website hebt met minimale investeringen en snel online kan. 

Welke mogelijkheden zijn er voor het bouwen van een website?

Basis pakket

Een basis website bestaat uit 2 pagina’s en is gemaakt met het premium plugin DIVI en de basis plugins. We zorgen voor de domeinnaam en kunnen de hosting voor je regelen. Dit is geschikt voor ondernemers die al bekend zijn met DIVI en zelf verder kunnen bouwen of voor ondernemers die aan 2 pagina’s genoeg hebben.

Prijs €349,- of leasen voor €14,95 per maand

Standaard pakket

Een standaard website bestaat uit een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een maximaal 10 pagina’s laten toevoegen. Er wordt een SSL certificaat op je website geïnstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 50 emailadressen en ieder week een backup.
Extra bij dit pakket: Updates en bugfixes, gratis domeinnaam en betrouwbare hosting.

Prijs € 497,- of leasen voor €24,95 per maand

Premium pakket

Meest complete website, ideaal als je nog niet bekend bent met een website.
Een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een onbeperkt aantal pagina’s laten toevoegen.er wordt een SSL certificaat op je website geïnstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 100 emailadressen
Extra bij dit pakket: betrouwbaren hosting, gratis domeinnaam, Updates en bugfixes, 1/2 jaar maandelijkse support, korting op logo/huisstijl, 1 jaar gratis toegang tot onze community, training wordpress en instellen van de SEO om optimaal gevonden te worden in Google.

Prijs €949,- of leasen voor €47,95 per maand

Pro pakket

Ons meest complete website vergelijkbaar met de premium pakket, maar dan met extra schrijfruimte en dataverkeer. Ideaal voor hele grote websites en/of grotere webshops. 
Een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een onbeperkt aantal pagina’s laten toevoegen.er wordt een SSL certificaat op je website geïnstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 100 emailadressen
Extra bij dit pakket: betrouwbaren hosting, gratis domeinnaam, Updates en bugfixes, 1/2 jaar maandelijkse support, korting op logo/huisstijl, 1 jaar gratis toegang tot onze community, training wordpress en instellen van de SEO om optimaal gevonden te worden in Google.

Prijs €1149,- of leasen voor €57,95 per maand

Wat zijn de voordelen van het laten bouwen van een nieuwe website?

Je website ziet er misschien spectaculair uit, maar het is de drijvende kracht achter zakelijk succes. Veel belangrijker is dat je website een korte laadtijd heeft en goed gevonden wordt in de grote zoekmachines. Om dit te bereiken stemmen onze ervaren websitebouwers verschillende elementen zorgvuldig op elkaar af:

  • Responsive webdesign
  • Gevonden worden in Google
  • Hogere conversion

Laten we ons voorstellen

Wij zijn Gabrielle en Angelique.

Waren allebei even oud en vrienden voor altijd. We zijn met Leer Ondernemen begonnen om ondernemers te helpen met hun bedrijf. Dit doen we door oa trainingen in onze online community.

We helpen bedrijven zichtbaar te worden en startende ondernemers te ondersteunen in het opzetten van hun bedrijf zodat ze op zeer korte termijn hun eerste inkomen kunnen realiseren.

De websites die we gemaakt hebben

Door een fantastische website of webshop te laten maken, zet je jouw idee, project of bedrijf effectief op de kaart. Hier enkele voorbeelden van ons werk:

Sinds we als ondernemer zijn begonnen hebben we meerdere bedrijven gehad. We zijn ooit begonnen als personal coach en dachten dat we wel zonder website konden. Dat was niet genoeg om klanten binnen te halen. Na 2 jaar weinig klanten en dus weinig inkomen te hebben gehad, ben ik (Angelique) websites gaan bestuderen. Hierdoor kwam ik erachter dat een goede en professionele website een MUST is voor een ondernemer. Sinds ik in eerste instantie een website liet bouwen ging het een stuk beter. Inmiddels heb ik veel cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van websites en ondernemerschap en weet als geen ander dat je, zeker in deze tijd, niet meer zonder website kunt. Samen met Gabrielle helpen we nu ondernemers om zichtbaar te worden op internet zodat ook zij voldoende inkomen kunnen genereren.

Want waarom heb je een website nodig?

In plaats van naar de winkel te komen

Bestellen mensen online

In plaats van de hele dag druk bezig te zijn

Verdien je je geld online

Naast geld verdienen in de winkel

Hou je tijd over voor andere dingen

Het resultaat is meer bewustzijn, meer inkomen, wat leidt tot meer gemoedsrust

5 goede redenen om je website te laten maken door Ik leer ondernemen:

N

Je website staat op je eigen domeinnaam

N

Jouw website is Google vriendelijk

N

Je kunt je website eenvoudig aanpassen (WordPress beheersysteem)

N

Je website is gebouwd door professionals

N

Uitstekende helpdesk

Denk dan na over wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren… NIETS.

Alles blijft hetzelfde.

Laat dat niet gebeuren.

$

Start vandaag nog met een website!

Pin It on Pinterest

Chat openen
1
💬 Chat met ons
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen? We horen het graag.
Gabrielle en Angelique