Winkel

€497,- ex BTW

Standaard website

Je krijgt voor een standaard website:
Een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een maximaal 10 pagina’s laten toevoegen. Er wordt een SSL certificaat op je website geïnstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 50 emailadressen en ieder week een backup.
Extra bij dit pakket: Updates en bugfixes, 1 maand support.

€949,- ex BTW

Alles in een website

Meest complete website, ideaal als je nog niet bekend bent met een website.
Een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een onbeperkt aantal pagina’s laten toevoegen.er wordt een SSL certificaat op je website geïnstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 100 emailadressen
Extra bij dit pakket: Updates en bugfixes, 1 jaar maandelijkse support, korting op logo/huisstijl, 1 jaar gratis toegang tot onze community, training wordpress en instellen van de SEO om optimaal gevonden te worden in Google.

€299,- ex BTW

Basis website

Het perfecte plan voor de gevorderde ondernemer die al bekend is met wordpress.

Je krijgt voor een basis website:
Een responsive webdesign met een DIVI template met alle basis plugins. Je kan een maximaal 2 pagina’s laten toevoegen. Er wordt een SSL certificaat op je website geinstalleerd zodat je voldoet aan de AVG regels. Je kan een eigen domeinnaam laten vastleggen met 1 database en 20 emailadressen en ieder week een backup.

€4,50 ex BTW per maand

Hosting

Bij Ik leer ondernemen kun je ook je website laten onderbrengen. Ook als je al een website hebt is dit geen probleem. We zetten de content van je oude website over in je nieuwe website met onze overstapservice.

Wij hebben al onze websites draaien bij een betrouwbaar hostingbedrijf. Heb je zelf al een hostingprovider? Onze hosting overstapservice zet je gratis over naar onze provider.

€6,50,- ex BTW/ €15,- ex BTW

Onderhoud

Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en je thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website.

Er zijn 2 pakketten:
Basis onderhoud en Uitgebreid onderhoud. Prijs per maand.

Bij uitgebreid onderhoud stellen we naast bovenstaande ook op de hoogte van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en versturen wij elke maand een rapportage. In deze rapportage komt terug welke updates wij hebben uitgevoerd, de gevonden en opgeruimde kwetsbaarheden van de website en de snelheid van je website.

€49,95 ex BTW

Yoast plugin

Met je website wil je hoger in Google komen. Zo maak je je website beter vindbaar in Google.
Zodra je website op de 1e pagina staat in Google zal er ook meer traffic op je website komen, wat meer bezoekers betekend, wat weer meer omzet betekend.
De Yoast premium plugin gaat net een stapje verder waardoor je website op meerdere manieren kan instellen. Je betaald 1 malig voor deze plugin. Je kunt hem verder zelf installeren op je website.

Daarnaast hebben we nog andere premium plugins voor je website. Vraag naar de mogelijkheden.

€249,- ex BTW

SEO instellen

Om je website goed gevonden te laten worden is het belangrijk dat de SEO goed ingesteld staat.
Met dit pakket installeren we Yoast premium plugin op je website en zorgen we dat de SEO wordt ingesteld.
Het enige wat je zelf moet doen is bepalen welke zoekwoorden je op gevonden wilt worden. De rest doen wij voor je.

€19,- ex BTW/ €69,- ex BTW

Logo basis

Logo basis bestaat uit:

 • Tekst ontwerp
 • 3 logo voorbeelden
 • 3 correctiemogelijkheden
 • Levertijd 1e ontwerp binnen 72 uur
 • Geschikt voor drukwerk
 • Oplevering in alle web & print standaarden
 • 100% eigendomsrecht

Logo Design

Logo Design bestaat uit:

 • Professioneel ontwerp
 • 3 logo voorbeelden
 • 3 correctiemogelijkheden
 • Levertijd 1e ontwerp binnen 72 uur
 • Geschikt voor drukwerk
 • Oplevering in alle web & print standaarden
 • 100% eigendomsrecht
 • Uniek ontwerp

€49,95 ex BTW 

Lidmaatschap community

Wordt lid van onze community en volg de online lessen om je bedrijf en website naar een hoger level te tillen. Er staan oa whitepapers en ebooks in.

strippenkaart

 20 strippen €360,- ex BTW
 40 strippen €720,- ex BTW
 60 strippen €1080,- ex BTW

Strippenkaart

Heb je regelmatig kleinere klussen te doen gewoon ondersteuning en advies nodig? Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig voor het instellen van de mail? Of wil je hulp bij het instellen van een nieuwsbrief? Er zijn bepaalde zaken die gedaan moeten worden ook al is je website klaar. Kom je er zelf niet uit of kom je er niet aan toe? Neem bij ons dan een strippenkaart.

€44,60- ex BTW

PersonalMap

Met de methode van MapsTell maak je aan de hand van een vragenlijst jouw PersonalMap. Een visuele landschapskaart waarbij alle steden, rivieren, bergen en dalen zijn benoemd op basis van jouw gedragingen en eigenschappen. In je dashboard kun je een PersonalMap downloaden.

Pin It on Pinterest